Leontine Borsato

Leontine en Marco Borsato vormen géén koppeltje meer, maar dat wist je natuurlijk al. Het is hoe dan ook goed om te zien dat de twee ex-geliefden in ieder geval géén haatgevoelens lijken te koesteren!

Article continues after the ad

Leontine zette haar ex gisteren namelijk in het zonnetje! Het was natuurlijk Vaderdag en ze zette via Instagram haar eigen vader, die niet meer leeft, in de spotlights. Ook Marco vergat ze niet (niet gek wanneer je samen drie kinderen kreeg).


'Lieve Marco'

"Lieve Marco" begint ze. "Ik wens jou een liefde- en waardevolle Vaderdag met onze 3 wonders, onze kids! ❤️❤️❤️" Leontine krijgt vervolgens een ❤️ teruggestuurd van half Hilversum. Van Chantal Janzen tot Wendy van Dijk en van Katja Schuurman tot Lieke van Lexmond; ze laten allemaal van zich horen. Wat lief!

Leven na de scheiding

Van Leontine wisten we al dat ze tegenwoordig (weer) lachend en vrolijk door het leven gaat, maar Marco's leven ligt naar verluidt nog altijd een beetje in puin. Zo kampt hij naar alle waarschijnlijkheid nog steeds met een burn-out en legden paparazzi vast hoe hij uithuilde bij Leontine. Daarnaast werd er laatst tot overmaat van ramp bruut ingebroken in het huis van zijn moeder Mary Borsato, het huis waar Marco na de scheiding introk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die snerpende sneer van Angela de Jong...