Marco en Leontine, familiefoto

Marco Borsato bezocht afgelopen weekend zijn gezin in Blaricum. Dat het vertrek de zanger vervolgens niet koud liet, blijkt uit foto’s van weekblad Weekend. We zien daarop hoe Leontine haar ex omhelst en hij een traantje wegpinkt…

Marco Borsato in armen van Leontine

We schreven twee weken geleden nog dat Marco Borsato en Leontine hun villa in Blaricum naar verluidt in de verkoop hadden gezet. Op dit moment wonen Leontine en de kinderen er echter nog. Afgelopen weekend was Marco even op bezoek. Het viel hem overduidelijk zwaar toen hij de villa weer moest verlaten. Hij lijkt het op onderstaande foto’s van Weekend in ieder geval niet droog te kunnen houden, zodat zijn ex Leontine hem probeert te troosten met een omhelzing.

"Marco heeft het heel zwaar"

Volgens een goede vriend van Marco en Leontine, mist de zanger zijn gezin verschrikkelijk: “Hij heeft het heel zwaar. Vergis je niet, hij had eind vorig jaar al last van een burn-out. Waar je hoofd dan om schreeuwt, is rust. En uitgerekend die rust kan hij nu niet vinden”. Marco komt volgens de vriend zodoende ongeveer eens per week langs om voor Leontine en zijn kinderen te koken: “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Article continues after the ad

Relatie Marco en Leontine lijkt gelukkig goed

Marco en Leontine maakten in februari bekend uit elkaar te gaan. Eind vorig jaar kwam er veel druk op hun 22-jarig huwelijk te staan, toen bleek dat de zanger een aantal affaires had gehad, onder meer met de “levensgevaarlijke” pianiste Iris Hond. Ondanks deze misstappen lijkt de verhouding tussen Marco en Leontine nog altijd goed. Dat bleek afgelopen week ook al toen dochter Jada een bericht plaatste op Instagram, waarin zij stilstond bij de trouwdag van haar ouders.