Marco Borsato

Ja, hoor! Marco Borsato is na een jaar mediastilte helemaal terug. Zo is hij zaterdag te zien op de bank bij Linda’s Zomermaand… Én was er vandaag plotseling een nieuw nummer! Uiteraard werd er druk gereageerd op de single, ook door ex-vrouw Leontien!

Marco Borsato met Een moment

Marco Borsato heeft gelukkig weer eens nieuwe muziek gemaakt! Na een zwaar jaar was daar vandaag plots Een moment, dat hij samen met Rolf Sanchez en John Ewbank maakte. In het nummer zingt Marco over een relatie die eindigt… En dat doet bewust of onbewust natuurlijk meteen denken aan het gestrande huwelijk van Marco met Leontine.

 

Article continues after the ad

 

"Zo mooi, puur en liefdevol"

Marco noemt 2020 in een Instagram-bericht een roerig jaar: “Ik ben op mijzelf teruggeworpen, heb veel nagedacht, geprobeerd om te reflecteren. Over hoe ik in het leven sta, maar ook over hoe ik heb gehandeld. (…) En ook al ben ik er nog niet, inmiddels voel ik wel dat er uit donkere dagen ook waardevolle inzichten kunnen komen.” Leontine heeft het nummer inmiddels ook beluisterd. “Echt prachtig, lieverd. Het raakt me. Zo mooi, puur en liefdevol. Trots op jullie”, schrijft ze in reactie op het bericht.

 

Eerder bleek al dat Marco en Leontine hun uiterste best doen om de sfeer goed te houden. Er zijn zelfs ‘aanwijzingen’ dat de twee het in de toekomst opnieuw willen proberen… Er zijn echter ook verschillende BN'ers die twijfelen aan de oprechtheid van die lieve woorden die de exen voor elkaar hebben.