Hilversum raakt niet uitgepraat over de affaire van Marco Borsato en Iris en de 12 Dates-ster Iris Hond. Leontine Borsato reageert nu op vrij hilarische wijze op het 'uitstapje' van haar man. 

Article continues after the ad

En dat heeft alles te maken met Marco's hit Lippenstift, het nummer met rapper Snelle dat nu lekker gaat in de hitlijsten. Dat is namelijk nogal... ironisch. Waarom? Nou, het gaat over een minnares die bij een man blijft die ondertussen ook nog een vrouw heeft. 
 


Leontine reageert op affaire Marco

De teksten "Wat wil je zijn: iemands geliefde of z'n grootste geheim?" en "En stel jezelf de vraag. Ben jij niet veel meer waard dan de lippenstift op z'n kraag?" verwijzen hiernaar. Leontine - die door alle heisa even alleen op vakantie ging - laat met onderstaande insta-foto zien dat ze de humor van de situatie óók inziet. Die lippenstift-afdruk wordt heel erg gewaardeerd door haar volgers, die Leontine en Marco massaal steuntjes in de rug geven in de comments. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op


Marco Borsato en Iris Hond

Pianiste Iris Hond, die momenteel te zien is op Net5 met haar datingshow Iris en de 12 Dates, had zo'n tien jaar geleden een verhouding met Borsato, zo gaf de zanger zélf toe. Hij wilde berichtgeving van Privé - die juist stelde dat Iris en Marco tot dit jaar samen waren - de kop in drukken. Bekijk hier wat Marco zélf zegt over de hele situatie.