Leontine Borsato

Leontine Borsato deelt op Instagram een pikant kiekje afkomstig uit een Playboyshoot van 1997, toen ze zo'n 29 jaar oud was.

Article continues after the ad

En haar volgers zijn nogal onder de indruk van de foto! In de reacties komen we vooral heel veel hartjes-emoji's tegen. Ook haalt het bij sommigen zelfs jeugdherinneringen op! "Ja dat weet ik nog heel goed", biecht ene Casper openhartig op. "Was 19 en smoorverliefd. Eigenlijk nog steeds een beetje...."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tb Playboy shoot 1997 #playboy

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op


Leontine in de Playboy

De actrice deelt het beeld onder het mom van een 'TB', oftewel een throwback-foto. Sterfotograaf William Rutte ziet de bui al hangen. "Iedereen googelen in 3....2....1.... 😂", grapt hij in de comments, verwijzend naar de naaktfoto's van Leontine die toen ongetwijfeld ook in het blad stonden. Op Insta houdt ze het natuurlijk nog netjes! Het is niet de eerste keer dat Leontine deze shoot aanhaalt op haar Insta. Een paar jaar geleden kwam ze ook al met zo'n indrukwekkende throwback!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oké, even van roodharige Pippi naar blondie......Terug naar ‘t jaar 1997 #playboy #Feb1997 #tb #21jaargeleden

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op


Leontine en Marco Borsato

Leontine blijft vooral via haar ex-man Marco nog regelmatig onderwerp van gesprek in de showbizzmedia. Het laatste gerucht? Dat Marco haar nog niet kan loslaten en daarom nog steeds rondloopt met zijn trouwring aan. Wat we wel zeker weten: Marco en Leontine zetten recent een belangrijke stap. Ze hebben inmiddels allebei weer een eigen stulpje!