Leontine Borsato, scheiding, Valentijn

De afgelopen weken is er veel geschreven en gezegd over de scheiding van Marco en Leontine Borsato. Logischerwijs bleef het na het grote statement lang stil bij het gebroken paar. Tot vandaag, Leontine Borsato heeft zojuist met een foto op Instagram van zich laten horen.

Article continues after the ad

"Loslaten is het nieuwe verbinden", staat er op het plaatje, waarmee Leontine haar volgers een fijne Valentijnsdag wil wensen. De hartjes en steunbetuigingen vliegen de presentatrice om de oren. Van Rico Verhoeven, Anouk Smulders, Nicolette van Dam tot Rossana Kluivert, iedereen wil Leontine een hart onder de riem steken. En het is niet de eerste keer dat haar kant wordt gekozen..

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentines day everyone ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Blaricum

Hoewel het plaatje van Leontine verder nietszeggend is, lijkt ze toch de roddels te bevestigen. Bovenaan staat dat ze zich - tijdens het plaatsen van de foto - in het Gooische plaatsje Blaricum bevindt, de plek waar ook hun villa staat. Eerder gingen al de geruchten dat Marco Borsato de woning van het gezin had verlaten én dat lijkt ze nu te bevestigen. Waar Marco zich bevindt, is - als we de roddels mogen geloven - inmiddels ook duidelijk: niet op het zonnige Bonaire, maar bij zijn moeder Mary. Of dat in de toekomst ook zo blijft, moet nog uitwijzen. Volgens Evert Santegoeds hoeft Leontine zich in ieder geval niet druk te maken om het geld.