Marco en Leontine Borsato besloten dit jaar te scheiden, toen bekend werd dat de zanger er buitenechtelijke relaties op na had gehouden. Marco trok in bij zijn moeder, en legde al zijn werkzaamheden neer, terwijl Leontine de breuk verwerkte in Thailand. Inmiddels is Leontine alweer aan het werk!

Leontine deelde op Instagram een paar story’s, waarin ze voor de Bankgiro Loterij werkte op het Utrechtse kasteel De Haar. “Wat heb ik toch een leuke job!”

Article continues after the ad

Daarnaast maakte ze een ontspannen boottochtje met een groep vriendinnen, ter gelegenheid van wat de babyshower van voetbalster Anouk Hoogendijk lijkt te zijn.

Ik leef niet meer voor jou

Marco zit momenteel nogal in zak en as. Hij werkt momenteel niet, keert niet terug in The Voice Of Holland, er werd bij zijn moeder ingebroken(!), en Angela de Jong noemde SBS-programma We Want More ‘verfrissend omdat er geen type zoals Marco Borsato bij zat. Kortom: Marco zit even in de hoek waar de klappen vallen. En mogelijk blijft hij daar nog wel even

Leontine ontvangt liefde en steun uit alle hoeken, zit er voorlopig warmpjes bij én heeft het dus lekker naar haar zin. Good for you!