Leontine Borsato

Leontine Borsato, of eigenlijk: Leontine Ruiters, heeft een bewogen jaar achter de rug. Oké, dat hebben we natuurlijk allemaal, maar voor haar was het extra beladen door de scheiding van Marco Borsato. Ze blikt nu openhartig terug op dit "gek jaar".

Article continues after the ad

Leontine, die nog altijd vol in de showbizzspotlights staat, heeft een manier gevonden om zich weer fijn te voelen, onthult ze in een gesprek met dochter Jada en schrijfster/actrice Isa Hoes. "Het was natuurlijk een beetje een gek jaar. Maar dat je zelfs in heel verdrietige situaties het geluk in jezelf kan vinden, maakt dat ik eigenlijk heel lekker in mijn vel zit."

Zorgtraject

De actrice treedt niet in detail, maar heeft dus een manier gevonden om weer lekker in het leven te staan. "Ik ben al een tijd geleden een soort zorgtraject voor mezelf ingegaan", onthult ze. "Om beter voor mezelf te zorgen. Dat heeft misschien ook met leeftijd te maken, mijn kinderen worden ouder."

Trotse dochter

Dochter Jada, die in Leontine's nieuwe stulpje woont, ziet ook dat het beter gaat met la mama. En dat doet haar uiteraard goed. "Ik ben heel erg trots op mijn moeder. Omdat ze bezig is met haar eigen ding en steeds meer voor zichzelf kiest. Dat vind ik mooi om te zien."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First tiktok with @jadaborsato #jerusalemachallenge

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato) op