Nadat Privé bekendmaakte dat Marco Borsato een affaire had met Iris en de 12 dates-ster Iris Hond, rakelde dat vast weer een hoop emoties op bij zijn vrouw Leontine Borsato. Die tankt nu lekker bij op een vakantie zónder Marco!

Article continues after the ad

Leontien is heerlijk aan het genieten (en waarschijnlijk ook aan het bijkomen) met een groep BN'er-vrouwen op Aruba. Samen met onder anderen Quinty Trustfull, Kirsten Schilder (vrouw van Nick) en Edsilia Rombley laat ze even alles van zich afglijden. 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat heerlijk om hier met deze prachtige vrouwen te mogen zijn en om samen te delen ❤️#Aruba #onehappyisland

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op


Marco Borsato en Iris Hond

Marco en pianiste Iris Hond bevestigden deze week, ná berichtgeving van Privé, dat ze inderdaad een affaire hadden. Waar Privé claimt dat ze nog tot dit jaar een geheim stelletje vormden, onthulden ze zelf dat dit alleen 10 jaar geleden speelde. In 2009, rond de tijd dat Marco’s managementbedrijf TEG faillissement aanvroeg
 

Reactie Leontine Borsato

Leontine reageerde eerder ook al zélf op dit nieuws (wat voor haar uiteraard géén nieuws was). Ze deelde de uitgebreide reactie die Marco gaf op haar insta-pagina, vergezeld van een zoete foto samen. Ook zei ze: "liefde hoeft niet perfect te zijn, zolang het maar echt is".
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @borsato ・・・ Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire "Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op


Iris en de 12 Dates

Momenteel schittert Iris Hond in haar eigen datingprogramma. In Iris en de 12 Dates, te zien op Net5, gaat ze op zoek naar de ware liefde. Met behulp van een psycholoog gaat ze met verschillende mannen op date en bespreekt ze wat dat met haar doet. 
 Iris en de 12 Dates wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op Net5.