Leonardo DiCaprio, vriendschap, Johnny Depp

Het lijkt er sterk op dat de vriendschap tussen topacteurs Leonardo DiCaprio en Johnny Depp tot het verleden behoort. Althans als we de berichten van het Australische blad New Idea mogen geloven.

Article continues after the ad

De 'vriendschapsbreuk' zou alles te maken hebben met de rechtszaak van Johnny Depp tegen The Sun. In dat proces zijn er dingen naar buiten gebracht die bij Leonardo in het verkeerde keelgat schoten. "Leonardo is boos dat hij wordt meegetrokken in dit schandaal tussen de twee", vertelt een vriend aan het Australische blad.

Pompoenhoofd

Voornamelijk de getuigenis van Amber Heard kwam niet goed binnen bij Leonardo. "Johnny dacht continu dat ik aanpapte met m'n tegenspelers", vertelde zij eerder al in de rechtbank. "Zo vermoedde hij dat ik affaires had met onder meer Leonardo DiCaprio, Liam Hemsworth, Kevin Costner, Billy Bob Thornton, Channing Tatum, James Franco en Kelly Garnder. Hij begon dan ook allerlei denigrerende bijnamen te geven aan mijn zogezegde minnaars. Leonardo was bijvoorbeeld ‘pompoenhoofd’."

Imagoschade 

Leonardo, die ooit samen met Johnny Depp te zien was in de film What's Eating Gilbert Grape, is het dan volgens de bronnen ook zat. "Hij wil niets meer met Johnny te maken hebben, privé niet en ook niet voor de camera", aldus de ingewijde. Of Johnny dus nu vrijgesproken wordt of niet, zijn imago heeft nu al een flinke deuk opgelopen.