Kandidaten Leo en Eline uit Boer Zoekt Vrouw gaven elkaar onlangs het ja-woord. En de eerste liefdesbaby van het stel zal niet lang meer op zich laten wachten!

Article continues after the ad

Trekker

Afgelopen vrijdag is boer Leo getrouwd met Eline. Het stel leerde elkaar in 2015 kennen via Boer Zoekt Vrouw. Twee jaar later zijn Leo en Eline dus in het huwelijksbootje gestapt. Op de site van Boer Zoekt Vrouw vertelt Leo: “Ik heb haar opgehaald met de trekker. Toen stond ze bovenaan de trap te wachten in haar mooie witte jurk.”

Geen huwelijksreis

Leo vroeg zijn Eline ten huwelijk terwijl ze aardappelen zat te schillen. Na de goedkeuring van haar ouders was het snel geregeld. Een romantische huwelijksreis zit er alleen even niet in, want ze hebben momenteel wel iets anders aan hun hoofd. Eline is namelijk al zes maanden zwanger en het pasgetrouwde stel verwacht hun eerste kindje in oktober! Maar de tortelduifjes vinden het helemaal niet erg om de huwelijksreis te missen. Zo verklaarde Leo tegenover Shownieuws: “Op de boerderij is het iedere dag vakantie.”