Een onzekere vrouw bárst na een ongeluk ineens van het zelfvertrouwen. Amy Schumer springt uit de band, in de trailer voor I Feel Pretty!

Article continues after the ad

Renee (Amy Schumer) is ontevreden met haar lichaam en besluit flink te gaan fitnessen. Tijdens een spinningsessie valt ze hard op haar hoofd, waardoor ze ineens barst van het zelfvertrouwen. Modellenwerk, bikiniwedstrijden, naaktlopen; Renee draait er haar hand niet voor om!

Knappe koppen

Het gegeven van I Feel Pretty doet (een beetje) denken aan de comedy Shallow Hal uit 2001. In deze film ziet een gehypnotiseerde Jack Black alleen nog maar de mooie binnenkant van mensen, waardoor hij verliefd wordt op een vrouw van 300 kilo (Gwyneth Paltrow).

Naast Amy Schumer (Trainwreck) zijn er hoofdrollen voor Michelle Williams (The Greatest Showman, All The Money In The World) en model Emily Ratajkowski (Gone Girl). De film is geregisseerd en geschreven door Abby Kohn en Marc Silverstein. Dit duo schreef eerder mee aan comedykrakers als He’s Just Not That Into You en Valentine’s Day.

I Feel Pretty draait vanaf 28 juni in de bioscoop.