Lego Masters

Met LEGO kun je alles maken: óók een kijkcijferhit op de zaterdagavond! LEGO Masters scoort zó goed dat er een tweede seizoen aan komt. Dat is nog niet alles: de inschrijvingen zijn geopend!

In RTL Boulevard bevestigde presentator Ruben Nicolaï dat het tweede seizoen van LEGO Masters er aan komt. Niet zo gek: de show trekt elke week meer dan een miljoen kijkers die meeleven met de hachelijke bouwavonturen. De show was eerder al een enorm succes in Groot-Brittanië, Duitsland en Australië. Ook in Amerika maken tv-kijkers momenteel kennis met de aantrekkingskracht van LEGO.

LEGO Masters seizoen 2

Wekelijks proberen de kandidaten indruk te maken met ingewikkelde bouwwerken, die worden gekeurd door ‘brickmaster’ Bas Brederode. De laatste tijd is er wel enige kritiek op deze 'tsaar der bonte blokjes', wiens stem allesbepalend is, maar de show lijdt er vooralsnog niet onder. Hoewel het programma lekker positief is, is het bouwen met LEGO stressvolle dan je denkt... Banaan!

Article continues after the ad

Mocht je nou zelf graag knutselen met plastic bouwsteentjes, dan is er goed nieuws. Via deze link kun je je inschrijven voor het tweede seizoen van de spelshow. Je hebt nog tijd om te oefenen, want het tweede seizoen verschijnt pas in de loop van 2021.

Foto: RTL/William Rutten