LEGO Masters op RTL 4 met Ruben Nicolai

Vanavond is het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Lego Masters. En deze staat helemaal in het teken van A Galaxy Far, Far Away…

George Lucas

LEGO en Star Wars zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Deense speelgoedfabrikant heeft al talloze sets uitgebracht die zijn geïnspireerd door de geliefde sciencefictionfilms, waaronder deze één meter lange Star Destroyer. Om de samenwerking tussen LEGO en Star Wars te bekrachtigen, vormen de films van George Lucas en co vanavond het thema in LEGO Masters.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)


Death Star

In een voorproefje van LEGO Masters dat op Instagram verscheen zien we dan ook verschillende Star Wars-personages de revue passeren, waaronder Yoda, prinses Leia en natuurlijk Darth Vader. Daarnaast belooft Ruben Nicolai dat er vanavond ook nog een paar Storm Troopers komen buurten in de populaire spelshow van RTL. Nu maar hopen dat de Death Star deze keer niet in duizend stukjes uiteenvalt!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet LEGO Masters vanavond om 20.00 op RTL 4. Om alvast in de stemming te komen, hebben we de 9 beste filmtrailers nagemaakt in LEGO voor je op een rijtje gezet.