LEGO Masters op RTL 4

Gisteravond ging het nieuwe seizoen van LEGO Masters van start. En blijkbaar heeft deze charmante spelshow nog niets aan populariteit ingeleverd!

De aftrap van LEGO Masters: Seizoen 2 trok gisteren gemiddeld 1.756.000 kijkers. Daarmee was het spelprogramma van RTL 4 het op een na best bekeken programma van de zaterdagavond; alleen het Journaal van 20.00 uur trok meer kijkers. Ik Vertrek stond met een solide 1.618.000 kijkers op de derde plek in de Kijkcijfer Top 25.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)


Marco Borsato

Het nieuwe spelprogramma De Verraders liftte handig mee op het succes van LEGO Masters. Deze variant op Wie is de Mol? scoorde 1.598.000 kijkers. Niet verrassend gooide ook Linda’s Wintermaand hoge ogen. De naamgeefster van het programma kreeg niemand minder dan Marco Borsato op bezoek. Het interview verdeelde het publiek tot op het bot, maar scoorde met 1.369.000 een nette vijfde plek in de ranglijst van best bekeken programma’s.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  


Enthousiast

Maar deze kijkcijferkanonnen legden het dus allemaal af tegen LEGO Masters. Het nieuwe seizoen van de zaterdagavondshow werd dan ook enthousiast ontvangen door de fans. Ook wij zijn trouwe kijkers; om alvast in de stemming te komen voor LEGO Masters: Seizoen 2 maakten we gisteren al een ranglijst van de beste filmtrailers nagemaakt in LEGO!