Ga je deze zomer nog op vakantie? Dan is er een kans dat je vliegtips krijgt van Batman, Superman en Wonder Woman!

Article continues after the ad

Afleiding

Grote kans dat je binnenkort op een vliegtuig stapt om op vakantie te gaan. Vroeger werd je voor het opstijgen verveeld met een duffe veiligheidsvideo, die de aandacht maar moeilijk wist vast te houden. Met de afleiding van smartphones en tablets lijken de mensen nog minder interesse te hebben in deze filmpjes. Maar de informatie in deze video’s kunnen het verschil maken tussen leven en dood. En dus doen luchtvaartmaatschappijen steeds meer moeite om hun passagiers bij de les te houden. Zo ook Turkish Airlines, die de cast van de Lego Movies liet opdraven voor een instructievideo die even grappig als nuttig is!

Boeiend

In deze video worstelen Emmett (Chris Pratt) en Wyldstyle (Elizabeth Banks) met de vraag hoe ze een veiligheidsvideo boeiend kunnen maken voor hun passagiers. Het antwoord: gastrollen van beroemde Lego-helden! Batman (Will Arnett) neemt het voortouw en al snel volgen Wonder Woman, Robin en Superman met belangrijke vliegtips. Ook de sterren uit The Lego Ninjago Movie komen nog even gedag zeggen!

Bekende Britten

Turkish Airlines is trouwens allang niet meer de enige luchtvaartmaatschappij die sterren laat opdraven in hun veiligheidsspotjes. Begin dit jaar bracht British Airlines een minstens zo leuk spotje uit met bekende Britten als Rowan Atkinson en Gordon Ramsay!