Fans van de Gilmore Girls hopen nog altijd op een nieuw seizoen van hun favoriete serie. Maar hoofdrolspeelster Lauren Graham heeft zo haar bedenkingen.

Article continues after the ad

Mysterieuze tweet

Vorig jaar december stuurde Netflix een mysterieuze tweet de wereld in, die suggereerde dat Gilmore Girls: A Year in the Life een vervolg kreeg. En ook Alexis Bledel, die in de hitserie de rol van Rory speelt, liet in interviews doorschemeren dat zij een vervolg op de Netflix-hit wel ziet zitten. Maar sindsdien bleef het akelig stil rondom een eventueel nieuw seizoen van Gilmore Girls. Tot nu! Maar of het nieuws is dat de fans graag willen horen, is een ander verhaal.

Risico

In een interview met IndieWire laat Lauren Graham weten dat er ook wel gevaren kleven aan een nieuw seizoen van de Gilmore Girls. De actrice, die de rol van Lorelai speelt, zegt hierover: “A Year in the Life was een geweldige ervaring. Maar tijdens de opnames zei ik al dat ik me niet kon voorstellen dat we nog meer seizoenen in deze vorm zouden maken. Moeten we dan over vijf jaar A Very Gilmore Christmas maken? Misschien, maar behalve dat het leuk zou zijn om te maken, is er niet echt een reden om het te doen. Eerlijk gezegd denk dat ik het heel riskant om nog meer afleveringen te maken. Je loopt toch het risico dat je mensen teleurstelt.”

En daarmee lijkt een nieuw seizoen van Gilmore Girls verder weg dan ooit. Helaas zullen ook veel fans dat als een teleurstelling ervaren.