Een gladde filmproducent in Hollywood krijgt doodsbedreigingen van een schrijver wiens script hij heeft geweigerd ... maar welke? Vijf sterren!

Article continues after the ad

The Player

Het verhaal van deze bijtende satire op Hollywood draait om de gladde filmproducent Griffin Mill (Tim Robbins, The Shawshank Redemption). Hij raakt verwikkeld in een avontuur dat net zo van toevalligheden aan elkaar hangt als de scripts die hij elke dag op zijn bureau krijgt. Griffin krijgt dreigbrieven van een anonieme scenarioschrijver en raakt van de regen in de drup als hij de schuldige denkt te hebben gevonden...

Cast en recensie

Naast Tim Robbins zijn er in The Player ook rollen voor onder anderen Whoopi Goldberg (The View), Peter Gallagher (The O.C.), Fred Ward (Escape from Alcatraz), Vincent D'Onofrio (Full Metal Jacket) en Dean Stockwell (Quantum Leap). Uit de recensie van Veronica Magazine: "Robbins is perfect, maar ook de kostelijke cameo's van zo ongeveer heel Hollywood verdienen de aandacht. Het verhaal weet de kijker voortdurend op het verkeerde been te brengen om ten slotte te eindigen met een verrassende ontknoping." Mocht je The Player nog niet eerder gezien hebben, dan kun je vanaf 23:30 uur op Eén gaan raden hoe die ontknoping eruitziet!