Avengers: Endgame zit momenteel in zijn eigen ‘endgame’: het editen is bijna klaar en speciaal testpubliek kreeg de film al eerder te zien. Amerikaanse media melden dat de laatste versie maar liefst 3 (!) uur duurt.

More content below the advertising

Dat schrijven Collider en Comicbookmovie. Niet gek: wanneer je een film maakt die zóveel losse eindjes aan elkaar moet knopen, en verantwoordelijk is voor het afsluiten van ruim tien jaar aan voorgaande films, heb je… nogal wat tijd nodig.
 

 

Epische zit

En dat is ook precies wat regisseurs Joe en Anthony Russo doen. Volgens Joe is het gewoon nodig ‘omdat dit een slotstuk is van tweeëntwintig voorgaande films en daar zit nu eenmaal een hoop storytelling in’. Ook gaf ‘ie aan dat er tot nu toe niet één ‘tester’ tijdens de drie uur durende zit naar de wc moest. Lekker dan! Overigens houden we nog een kleine slag om de arm: het is nog niet zeker of de definitieve versie van Avengers: Endgame óók drie uur gaat duren.
 

Super Bowl

Waar Marvel doorgaans hele trailers dropt tijdens de Super Bowl, deden ze het deze keer wat rustiger aan. Captain Marvel kreeg ‘slechts’ een spotje en ook Avengers: Endgame moest het doen met een hele korte, maar epische nieuwe teaser.  
 

 

MCU-festijn

Marvel-fans krijgen dit jaar nog drie nieuwe MCU-avonturen voorgeschoteld, want ná Captain Marvel en Avengers: Endgame staat Spider-Man al weer klaar. Hij slingert nu eens niet alleen door de straten van New York, maar gaat Europa verkennen! Check hier de eerste trailer van Spider-Man: Far From Home.

Captain Marvel vliegt op 6 maart de bioscopen in, Avengers: Endgame draait vanaf 24 april en Spider-Man: Far From Home komt op 4 juli uit.
 

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.