200 artiesten die helemaal losgaan op de sprookjesklassieker ShrekShrek Retold is nu al het grappigste wat je deze week ziet!

Het is natuurlijk bijna heiligschennis om íets aan Shrek te veranderen, maar nu de serie sowieso gereboot wordt, kunnen we Shrek Retold (misschien) wel aan!

Bereid je voor op een totaal nieuwe Shrek-erlebnis: 200 verschillende creatievelingen hebben elk (voor de lol) een scène onder handen genomen. Het resultaat is... compleet gestoord!

Article continues after the ad

Shrek Retold

We kunnen niet stoppen met kijken naar deze bizarre trailer; alleen moeten we 'm soms pauzeren om de tranen uit onze ogen te vegen.

 

 
De eerste Shrek stal onze harten, maar de verschillende sequels daalden schrikbarend snel in kwaliteit… Natuurlijk hoort vreugde én verdriet bij de totale Shrek-ervaring, maar toch. Hopelijk maken Shrek Retold en de verschillende reboots van Shrek weer een échte all-star!

Als er niets verkeerd gaat, 1.000 copyright-advocaten die dit project stopzetten bijvoorbeeld, dan staat Shrek Retold op 29 november online.