Live-televisie is altijd spannend! In de montageruimte kunnen foutjes weggepoetst worden, maar in een rechtstreekse uitzending moet alles goed gaan. Zelfs... als het even fout gaat! Deze cameraman faalt, maar is tóch een held!

Article continues after the ad

De cameraman van een lokale zender in de Verenigde Staten besefte dit maar al te goed. De opnames voor de regionale Piets Weerbericht brachten hem naar Lake Las Vegas. Of, om precies te zijn ín Lake Las Vegas.

Terwijl de presentatrice lekker rondspettert in een kano, probeert de cameraman haar goed in beeld te houden. Aan de kade liggen nogal wat waterfietsen aangemeerd, waardoor de situatie nogal hachelijk wordt. De cameraman kan óf kijken waar hij loopt óf een mooi plaatje schieten. Als een ware professional kiest hij voor het laatste!

Plons, daar gaat hij! Wonder boven wonder weet Chris zijn peperdure apparatuur droog te houden. Terwijl de presentatrice ratelt over de dure spullen, kiest Chris als een ware man van staal zijn volgende shot!

Heerlijk! Meer odes aan de helden van de live-televisie vind je hier! Of bekijk hier de schokkende beelden van Ron Fresen die het opneemt tegen een wild beest!