De onweerstaanbare zwijmelfilm To All the Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg. En hoofdrolspeelster Lana Condor heeft er in ieder geval zin in!

Romantisch

Vorige maand werd bekend dat er een vervolg op To All the Boys I’ve Loved Before in de maak was. Geen wonder: dit romantische high-schooldrama was niet alleen een van de populairste Netflix-titels van het jaar, de film was ook nog eens onze favoriete Netflix Original-film van 2018! Om alvast in de stemming te komen, verscheen gisteren deze video op YouTube. En daarin blikken hoofdrolspelers Lana Condor en Noah Centineo alvast vooruit op het vervolg!

Article continues after the ad

 

Voorpret

De voorpret wordt vergroot door de aankondiging van een nieuwe John Ambrose. Dit personage werd in het eerste deel gespeeld door Jordan Burtchett, maar hij speelde slechts een kleine rol in het geheel. De mensen die de boeken van Jenny Han (waarop de films gebaseerd zijn) hebben gelezen, weten echter dat deze John steeds meer op de voorgrond zal treden. De fans van de film gaan in ieder geval een mooie kerst tegemoet!

Helaas is nog niet bekend wanneer het vervolg op To All the Boys I’ve Loved Before zal verschijnen, maar we houden je natuurlijk op de hoogte.