Popzangeres Lady Gaga komt met een eigen Netflix-docu genaamd Five Foot Two, waarin ze een interessant onderwerp aankaart: haarzelf.

Article continues after the ad

Gaga Life

Het belooft een hele intieme docu te worden over twee jaar uit Gaga’s leven. Er wordt onder andere toegeleefd naar haar half-time show bij de Superbowl, maar toch zullen haar perikelen op het podium minder van belang zijn. De film gaat voornamelijk over haar persoonlijke avonturen, tegenslagen en hoogtepunten.

Fragmenten

De zangeres teaset al een paar fragmentjes op Instagram. Zo vertelt ze over één van haar idolen Madonna, zien we hoe de zangeres behandeld wordt voor chronische pijn en krijgen we een stukje mee van haar Superbowl-optreden. Ook worden we in een (nogal heftig) clipje geconfronteerd met de keerzijde van beroemdheid en de eenzaamheid die het met zich meebrengt. 

Netflix

De docu is geregisseerd door Chris Moukarbel, die al eerder een film maakte over graffiti-artiest Banksy. Of er ook andere artiesten te zien zullen zijn in de docu is nog niet bekend. Gaga: Five Foot Two is vanaf 22 september te streamen op Netflix.