Vorige week werd de wereld gezegend met de eerste trailer van Avengers 4. Wat bleek? Een über-fan had van te voren geraden dat het vierde deel Avengers: Endgame zou gaan heten en had snel de domeinnamen AvengersEndgame.com en AvengersEndgameMovie.com geclaimd.

En alsof dat al niet onhandig genoeg was voor de makers van Avengers, heeft de internetter (bekend onder de Twitter-naam @AGuyInChair) ervoor gezorgd dat de websites je doorsturen naar de website van Once Upon a Deadpool. Nu staat Ryan Reynolds zelf al bekend als troll, maar deze knul kan er ook wat van!

Article continues after the ad

 

Ryan loves it!

De Twitteraar claimt dat hij de websites graag overdraagt aan Avengers, in ruil voor twee tickets naar de première van Avengers: Endgame. Het is nog niet duidelijk of Marvel op het aanbod in is gegaan, maar Ryan Reynolds geniet in ieder geval enorm van het hele internetspektakel. De acteur besloot de internet-troll dan ook een cadeau op te sturen.

 

 

Ryan stuurde de jongen een koffer met een koptelefoon en gin en tonic van zijn eigen Gin-bedrijf. Oh, en een persoonlijk tweetje waar de jongen stijl van achterover sloeg.

Nu rest de vraag: welke domeinnamen kunnen wij gijzelen in ruil voor een bioscooprelease in Nederland van Once Upon a Deadpool?!