Jack van Gelder in Humberto

Jack van Gelder nam gisteren afscheid van het voetbalprogramma Rondo. ’s Avonds was hij te gast bij Humberto om te praten over zijn indrukwekkende carrière als sportverslaggever en presentator.

Jack van Gelder is een internethit

Natuurlijk kwam ook zijn nieuwe viral hit Summer Holiday voorbij. Van Gelder zong een stukje van de Cliff Richard-kraker in het programma Hoge Bomen en dit sloeg gigantisch aan bij liefhebbers van melige filmpjes.

 

Article continues after the ad

Na een optreden bij Radio 538 bracht Van Gelder het hele nummer uit als single. Eigenlijk voor de grap, maar áls hij er iets aan verdient gaat de opbrengst naar het goede doel.

Humberto ging behoorlijk serieus op de viral-sensatie in, en Jack leek het ook allemaal enorm serieus te nemen. De blikken van zangeres Glennis Grace en producent Eric van Tijn spraken boekdelen: “Eh… Meent hij dit nou echt? Hopelijk vraagt Humberto niet wat we ervan vinden!”

Kijkers waren ook verbaasd over de trotse Jack: heeft hij niet in de gaten dat... het liedje wordt bespot?

Nu Jack van Gelder naast legendarische sportcommentator óók een memelord is, weet hij nog niet precies wat hij gaat doen. Aangezien de bal rolt waar hij niet gaan kan, verwachten we dat jack binnenkort wel weer komt bovendrijven!

Humberto op RTL4

Als je fan bent van het Eurovisie Songfestival had Humberto nóg wat interessante beelden voor je: de regisseurs van de show vertelden alles over wat er achter de schermen gebeurde.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Humberto is elke zaterdag te zien op RTL4, rond de klok van 21:30 uur.