Desperados, Netflix, komedie

Het is tijd om onze lachspieren weer eens te trainen, zo moet Netflix hebben gedacht. Op 3 juli komt de komedie Desperados uit en de eerste beelden zijn nu al hilarisch.

Article continues after the ad

In Desperados denkt een jonge vrouw genaamd Wes(ley) (gespeeld door New Girl-actrice Nasim Pedrad) dat het slim is om in een dronken bui haar mogelijk nieuwe liefde volledig af te branden in een e-mail, maar we weten allemaal: daar krijgt ze spijt van...

Foutje bedankt!

Wes ontdekt namelijk al snel dat haar voormalig bedpartner betrokken is geraakt bij een ernstig ongeluk en dat hij haar daarom niet heeft teruggebeld na een wilde avond. Tijd voor actie dus! Samen met haar twee beste vriendinnen (Anna Camp en Sarah Burns) racet ze in paniek naar Mexico om die boze e-mail te verwijderen, maar het is nog maar de vraag of ze op tijd komt. Bij aankomst komt Wes namelijk eerst haar ex-vriend (Lamorne Morris) tegen en hij raakt verstrikt in de hysterische plannen van dit trio.

Trailer

Ben je na het lezen van de bovenstaande tekst nieuwsgierig geraakt? Bekijk dan hieronder snel de trailer van Desperados

Desperados is vanaf 3 juli te zien via Netflix. Kijk je liever iets anders? Wie weet zit hier dan alsnog iets voor je tussen.