Ein-de-lijk! De eerste teaser trailer van het vierde en laatste seizoen van The Bridge staat online en die valt alles behalve tegen!

Article continues after the ad

The Bridge – Broen - Bron

De hitserie uit Zweden en Denemarken draait om de autistische detective Saga Norén (Sofia Helin) en begint in seizoen 1 met de ontdekking van een lijk op de Öresundbrug, een bouwwerk dat Zweden en Denemarken met elkaar verbindt. Ze krijgt hierbij hulp van haar Deense collega Martin Rhode (Kim Bodnia). 

Hit

The Bridge werd in 2013 een onverwachte hit. De eerste drie seizoenen zijn te zien op Netflix. Ook kreeg de serie in Amerika een remake met Diane Kruger in de hoofdrol die, wonder boven wonder, vrij goed werd ontvangen. Toch zweren seriekijkers bij het origineel, die volgens velen suprieur is.  

Seizoen 4

Het nieuwe seizoen zal in het voorjaar van 2018 worden uitgezonden. Saga’s partner uit seizoen 3, Henrik, moet een moord oplossen waarbij een vrouw is gestenigd. Hij wil de hulp inschakelen van Saga, maar daar heeft (als we trailer moeten geloven) al een tijdje niemand meer iets van vernomen.