Je kunt nu elke dinsdag voor je tv vastgeplakt zitten, vandaag is namelijk de start van het laatste seizoen van Shadowhunters! Elke week komt er een nieuwe aflevering online van de supernatural dramaserie, zodat je nog één laatste seizoen kunt genieten van de duistere avonturen van Clary Fray. 

Article continues after the ad

De wereld van de Shadowhunters

In de vorige seizoenen volgen we Clary Fray, die er op haar 18e verjaardag achterkomt dat ze een shadowhunter is. Diezelfde avond wordt haar moeder ontvoerd, wat leidt tot een spannend avontuur waarin Fray er alles aan doet om haar te redden. Tegelijkertijd raakt ze verstrengeld in de wereld van de shadowhunters en ontdekt ze veel over zichzelf en haar krachten. 

Dutch Comic Con

Dat vandaag het begin is van het einde, is enigszins verdrietig nieuws. Wat wel leuk is: Katherine McNamara, de actrice die Clary Fray speelt, komt naar Heroes Dutch Comic Con! Op 23 en 24 maart komt de actrice langs bij de Jaarbeurs Utrecht om fans te ontmoeten en handtekeningen uit te delen. Naast McNamara komen er ook grote namen langs als Tom Felton, van Harry Potter en Jennifer Morrison van Once Upon A Time en House.