Eigen Huis En Tuin

Naast Rob, Nico, Quincy Trustfull en de rest is er nóg een BN’er onlosmakelijk verbonden met Eigen Huis En Tuin, ook al zag je ‘m eigenlijk nooit! De beroemde voiceover, radio-dj Jeroen Kijk In de Vegte, nam vandaag afscheid van het geliefde programma

Op Instagram liet Kijk In De Vegte weten dat hij vandaag voor de allerlaatste keer een tv-aflevering van Eigen Huis En Tuin insprak. De dj noemt het ‘het einde van een tijdperk’, in elk geval voor zichzelf. Door de coronacrisis moest hij het ook nog eens ‘only the lonely’ thuis doen, zonder afscheid te kunnen nemen van zijn collega’s.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Einde van een tijdperk. Voor mij tenminste wel. Vandaag de laatste reguliere aflevering van @eigenhuisentuin ingesproken. * Thuis ook nog, zonder mijn leuke collega's, dus maak ik er zelf maar een momentje van. * Ik gok (want weet het niet meer zeker) dat ik het in 1996 voor het eerst mocht doen. Mijn allereerste grote klus als voice-over. Eigen Huis & Tuin! OMG! 😱😱 * Ook toen al elke donderdagochtend om 10u met een bak koffie en een plak natte cake bij Valkieser (@united_nl) op de Koninginneweg. En het was elke week een feest om te doen. Ik mocht met de leukste en beste regisseurs, redacteuren, UP’s, geluidstechnici en editors werken die er in Hilly rondlopen. En dat vind ik nog steeds een enorme eer. * Volgende week zaterdag is deze aflevering op de buis, daarna zijn we er de hele zomer nog met compilatie-afleveringen. En daarna… De tijd zal het leren. 🌞💕🔧🏡

Een bericht gedeeld door Jeroen Kijk in de Vegte (@jeroenkidv) op

Kijk In De Vegte haalt herinneringen op aan het programma waaraan hij ondertussen al 24 jaar(!) aan meewerkte. De allerlaatste aflevering van Eigen Huis en Tuin is op zaterdag 30 mei te zien op RTL4. Online lijkt de show nog even door te gaan en sowieso verschijnen er komende zomer nog wat compilaties op televisie.

Article continues after the ad

Exit Eigen Huis En Tuin

Eigen Huis En Tuin begon in 1996 op RTL4 en het klasprogramma is altijd een vaste waarde geweest op de zender. Het begon als een beetje kneuterige cultshow, maar het werd door de jaren heen telkens wat flitsender.

De allereerste tuinman Rob Verlinden, en de mensen die nu nog aan het programma werken zijn er behoorlijk kapot van dat Eigen Huis En Tuin verdwijnt…. En geldt dat eigenlijk niet voor ons allemaal?

Foto: RTL/Sonja Velda Fotografie