Maxime Meiland, Chateau Meiland, kritiek

Heeft selfiekoningin én realityster Maxime Meiland een nieuw vriendje? Dat zou zomaar kunnen. Er pronkt namelijk een onbekende man op een Meiland-familiefoto en Maxime legt heel zwoel haar hand op zijn schouder!

Article continues after the ad

"Happy fam!❤️", schreef Maxime gisteren bij een Meiland-kiekje met de hele fam en haar volgers verloren vervolgens hun shit. "Omg heb je 'n vriend?", klinkt het massaal in de heerlijk hysterische comments. "Gefeliciteerd 😉👍🏻", zegt haar SBS6-collega Viktor Brand zelfs.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op


Wie is deze man?

We willen nu natuurlijk weten wie deze potentiële nieuwe lover is, maar Maxime hield tot nu toe lekker haar mond. Wat wel duidelijk is: de foto is gemaakt in het nieuwe Nederlandse Meiland-'chateau' in Hengelo! Even speuren leert ons dat Shownieuws de identiteit van deze mystery man al heeft achterhaald. Is dit haar nieuwe wine mate? Volgens Radio 538 wél!

Cameraman

"De ‘onbekende’ man in kwestie heet Leroy en op Instagram liket Maxime veel van zijn foto’s", schrijft Shownieuws. Leroy (29) is, zo zien we op zijn Insta-profiel, een cameraman. Het is niet bekend of hij Maxime in die hoedanigheid leerde kennen of niet. Mogelijk krijgen we in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland meer te zien van Leroy. Het vierde seizoen begint aankomende maandag en is dan maar liefst twee keer per week te zien! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Errup! #vriendenweekend #afterbijigor #Erp #pleinfeest #bollenstreek

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞🌪 📸 @quinvdheijden #zandvoort #draaidag #camera #wind

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op


Chateau Meiland seizoen 4 is vanaf 31 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6 en Kijk.nl. Nieuwe afleveringen worden wekelijks op maandag én donderdag uitgezonden.