Bridgerton, Regé-Jean

Wie wordt toch de opvolger van Daniel Craig in de James Bond-films? Al maanden sluimert die vraag op de achtergrond nu duidelijk is dat Daniel Craig na No Time To Die niet meer terugkeert. Diverse namen gingen al te ronde, maar daar is er - mede door het enorme succes van Bridgerton - opnieuw eentje bijgekomen.

Article continues after the ad

Een paar maanden geleden wisten de bookmakers het nog zeker: de strijd om de titel van 007 ging nog tussen Grantchester-acteur James Norton, Outlander-hunk Sam Heughan, Loki-man Tom Hiddleston, de 48-jarige Engelse acteur Idris Alba en Game of Thrones-bink Richard Madden. Toch is daar naast Tom Hardy nog iemand stiekem bij gekropen.

Stiekeme hint?

Het zou gaan om de 31-jarige Britse acteur Regé-Jean Page, bekend van de enorm populaire Netflix-serie Bridgerton en de film Mortal Engines. De acteur zou namelijk met de veelzeggende tekst 'Regency, royalty, shaken and stirred' de geruchtenmachine flink hebben laten draaien. Alhoewel James Bond zijn drankje natuurlijk liever 'not stirred' drinkt.


Geschikt moment

De fans lijken er wel tevreden mee te zijn, maar daar is helaas nog niet alles mee gezegd. Een Brits gokbedrijf denkt dat zijn kansen misschien juist wel kleiner zijn geworden door het succes van Bridgerton. "Al de bovengenoemde namen hebben hun kansen zien dalen onmiddellijk na een enorme hype rond de show waarin ze het laatst speelden, daarom is het geen verrassing om een soortgelijk patroon te zien bij Regé-Jean Page." Maar wie zal het zeggen? Wie weet zorgt het succes er juist wel voor dat de acteur zich in de kijker speelt. We moeten het afwachten.