beau de vrienden van amstel live

Beau stond vanavond in het teken van De Vrienden van Amstel Live. Er is grote kritiek op de uitzending, waar weinig oog leek te zijn voor de coronamaatregelen: "Klap in het gezicht voor het Nederlandse publiek en de horeca."

Beau met De Vrienden van Amstel Live

Vanavond was Beau live te zien vanuit Ahoy Rotterdam. In de concerthal wordt hard gewerkt aan de eerder nog zo bejubelde concertreeks De Vrienden van Amstel Live. Presentator Beau van Erven Dorens sprak met alle Vrienden van Amstel over de magie van dit evenement. En uiteraard waren er ook optredens van onder meer: Danny Vera, Di-rect, Maan, Willeke Alberti, Nick & Simon en Guus Meeuwis.

'Dit is niet meer uit te leggen!'

Op dit moment is het nog niet zeker of De Vrienden van Amstel Live komende zaterdag wel van start kan gaan. Dat heeft alles te maken met de aankomende persconferentie over de coronamaatregelen. Ook op dit moment gelden er natuurlijk nog een aantal strenge maatregelen. Veel Beau-kijkers waren daarom ook geschokt over het ogenschijnlijke gebrek aan maatregelen tijdens de uitzending. Zo werd er alcohol geschonken en hielden de gasten geen anderhalve meter afstand:

Beau in een bubbel

Zoals dat gaat op social media zijn er echter ook mensen die vinden dat de klagers niet zo moeten zaniken. De artiesten zitten namelijk samen in een bubbel en zijn allemaal negatief getest, zo legde Beau aan het begin van de uitzending uit.

Article continues after the ad

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4. Even terugblikken op eerdere uitzendingen? Eerder was er ook al kritiek op dit fashion-item en kreeg Gordon de volle laag van de kijkers.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.