Ed Sheeran kan kwelen over kastelen op heuveltjes tot ‘ie een ons weegt, maar dat betekent niet dat hij thuishoort in Game of Thrones. Fans waren niet te spreken over zijn korte cameo en ook Kristian Nairn, alias Hodor, vindt het een aanfluiting.

Article continues after the ad

'Het is dom'

In een korte scène met Arya Stark zagen we hoe de Brit haar toezong - en vooral niet stierf. An sich valt de cameo al in de categorie ‘overbodig’, maar daar is volgens Hodor himself nog niet alles mee gezegd. In een interview met The Huffington Post gaf 'ie z'n ongezouten mening: “Ik ben geen fan van de cameo’s in Game of Thrones. Ik vind ze niet leuk. Het is dom. Het haalt je volledig uit de wereld.”

“En dan zeker Ed Sheeran”, vervolgt Nairn. “Ik dacht: ‘waarom is Ed Sheeran hier?’ Hij is fantastisch. Een leuke gast, fantastische musicus, maar waarom zit ‘ie in Game of Thrones?”

Het artikel gaat hieronder verder.

Tijd, geld en een popster

Nairn: “Ik zeg niet dat ik geen fan van Ed ben. Ik ben alleen geen fan van die cameo en ik denk dat de meeste mensen het daarmee eens zullen zijn. Het is een fantasyshow. We worden ondergedompeld in een wonderbaarlijke wereld, waar tijd, geld en talent voor nodig is en dan is daar opeens een popster. Wat?!”

Hodor slaat wat ons betreft de spijker op z’n kop. Zoals alleen hij dat kan natuurlijk.