Kristen Bell in Netflix miniserie The Woman in the House

Goed nieuws voor fans van The Good Place! Hoofdrolspeelster Kristen Bell is te zien in de nieuwe miniserie The Woman in the House, dat heeft Netflix laten weten.

Kristen is alvast begonnen met de voorbereidingen: “Some light character research for my new Netflix series The Woman in the House, coming soon."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some light character research for my new Netflix series The Woman in the House, coming soon. @netflix @netflixisajoke

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

 

Article continues after the ad

Netflix is lekker bezig! Vorige week kwam naar buiten dat de streamingdienst Leonardo DiCaprio heeft weten te strikken voor de komedie Don’t Look Up.

Gruwelijke moord

Bell, bij jong en oud bekend als de stem van Anna uit Frozen, speelt de verveelde Anna wier leven een stuk spannender wordt wanneer ze een nieuwe buurman krijgt. Maar dan is ze getuige van een gruwelijke moord, tenminste… dat denkt ze.

Lekker verwarrend dus. Wat wel duidelijk is dat Will Ferrell, Jessica Elbaum en Brittney Segal de serie voor Gloria Sanchez Productions gaan produceren. Zij maakten eerder ook de ijzersterke Netflix Original Dead to Me en de prijswinnende films Hustlers en Booksmart.

Meer Kristen

Je kan Kristen Bell naast Frozen ook kennen van hoofdrollen in de series Veronica Mars en als Eleanor in The Good Place. Die laatste is volgens ons een van de beste comedyseries op Netflix.

Wanneer The Woman in the House uitkomt is nog niet bekend. Wij houden je op de hoogte!