De productie voor Frozen 2 is in volle gang. Hoofdrolspeelster Kristen Bell onthult hoe de opnames van dit Disney-vervolg verlopen!

Article continues after the ad

Aanpassingen

De opnames van de animatiefilm Frozen 2 lijken op schema te liggen. Dat vertelde Kristen Bell in de talkshow van Ellen DeGeneres. Bell, die de stem van Anna, inspreekt, heeft al haar stemwerk er zelfs al op zitten. “Er zullen nog wel wat aanpassingen volgen voordat het echt klaar is, maar ik ken alle liedjes en ik ken het hele verhaal. Het is heel goed!", aldus de actrice. Veel meer kon de Bell er helaas niet over vertellen: “Ik mag er niet te veel over zeggen, want Disney heeft overal zijn mensen zitten.”

Ongekend

Het duurt nog wel even voordat Frozen 2 uitkomt. Disney mikt vooralsnog op een release in november 2019. Het eerste deel was in 2013 een ongekende hit. Frozen leverde Disney bijna 1,3 miljard dollar op aan kaartverkoop en werd daarmee de succesvolste animatiefilm aller tijden. Een van de liedjes uit de film, Let It Go, werd wereldwijd een hit. Naast Bell als de stem van Anna, zullen ook Idina Menzel en Josh Gad terugkeren in de rollen van respectievelijk Elsa en Olaf!