This Is The End

De 2013-comedy This Is The End was puur genieten: we zagen larger than life-versies van James France, Seth Rogan, Jonah Hill én een bups andere celebs, zoals Channing Tatum die een gimp speelde. Ster Jay Baruchel heeft nu misschien de deur voor een sequel op een kiertje gezet!

Article continues after the ad

In This Is The End speelde half Hollywood - en dan met name het comedy-gedeelte - zichzelf, maar dan énorm uitvergroot. Toch was de grap natuurlijk dat de sterren in het echt ook een bepaalde reputatie hebben. Neem bijvoorbeeld de ietwat vergeten James Franco: die staat toch wel een beetje bekend als... een ongeremde party animal, nog mild uitgedrukt, en daar danste This Is The End niet omheen. We zouden dolgraag een sequel zien en misschien komt 'ie er ook!

 

Jay Baruchel over This Is The End 2

Een van de sterren, How To Train Your Dragon-acteur Jay Baruchel, gaf laatst een interview aan US Weekly. Ze vroegen 'm of hij mee zou doen als Seth Rogan en Evan Goldberg - de regisseurs - deel twee zouden maken. "Always, of course, always", reageerde hij stellig. Maar... dan moet wél half Hollywood uitrukken. En daar kan het volgens Jay nog op mislopen. "Getting all of us together is like fucking herding cats."

Hij vond deel een tof om te maken dus hij hoeft absoluut niet lang na te denken over dat eventuele vervolg. "Yeah. I’m real proud of that flick and so yeah, I could. They could probably talk me into doing another one if it came to be."

Waar gaat This Is The End over?

In This Is The End breekt de apocalyps uit in LA. Veel comedians zitten nét bij de housewarming van James Franco wanneer ze opeens voor hun leven moeten vechten. Wat volgt is een episch, ruig, smerig, hilarisch en lekker R-rated geheel dat al vanaf minuut één volledig ontspoort. Ondertussen kun je lekker celebs tellen want de film zit er vol mee.


Benieuwd? Je kunt This Is The End kopen/huren op Pathé Thuis of Amazon Prime Video.