Volgende maand gaat het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory van start. Maar er wordt al voorzichtig gesproken over een nieuwe verlenging van deze comedyhit!

Article continues after the ad

Afscheid

Binnenkort gaat The Big Bang Theory haar twaalfde seizoen in. Het leek er even op dat dit ook meteen het afscheid zou zijn van deze razend populaire sitcom. Producer Chuck Lorre verklaarde vorig jaar namelijk dat hij ‘zich goed kan voorstellen dat de serie na het twaalfde seizoen stopt’. Ook de acteurs hielden sterk rekening mee met dit scenario. Zo zei Johnny Galecki, die de rol van Leonard speelt: “Ik denk dat iedereen in de cast er wel vrede mee heeft als het twaalfde seizoen het laatste is. Het zou een prima moment zijn om naar huis te gaan en onze familie weer eens te zien.”

Verlenging

Maar aan de vooravond van het twaalfde seizoen hangt de vlag er heel anders bij! Kelly Kahl, hoofd entertainment bij televisiezender CBS, onthulde dit weekend dat de onderhandelingen voor een vervolg in volle gang zijn. “Wij denken niet dat dit het laatste seizoen zal zijn. We zijn nu in gesprek met Warner Bros., de makers van The Big Bang Theory, om de serie te verlengen.”

Naar verluidt zou CBS openstaan voor meerdere nieuwe seizoenen, maar dat hangt voor een groot deel af of de cast de verlenging ook ziet zitten. Aangezien de vijf hoofdrolspelers per aflevering een miljoen dollar opstrijken, hebben wij daar echter alle vertrouwen in!

Het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory gaat op 24 september in première op de Amerikaanse zender CBS.