Ben Affleck krijgt zijn eigen trilogie à la Jason Bourne. Althans, daar lijkt het op. De acteur is in gesprek over een vervolg op de Amerikaanse misdaadfilm The Accountant.

Article continues after the ad

Sequel

Van alle films die het meest waarschijnlijk zijn om een sequel te krijgen staat The Accountant niet bijzonder hoog op ons lijstje. De film deed het wel prima aan de wereldwijde Box Office (138 miljoen euro), maar werd door critici de grond in geboord. Toch komt de kogel steeds dichterbij de spreekwoordelijke kerk. Tenminste, als we entertainmentwebsite Deadline mogen geloven. 

Wie keren terug?

Naast Affleck is ook regisseur Gavin O'Connor betrokken bij de onderhandelingen met filmstudio Warner Bros. Voordat er wordt gewerkt aan een script wil de studio eerst deze twee binnenhalen. Ook The Walking Dead-acteur Jon Bernthal keert naar verluidt terug.

Verhaal

Ben Affleck speelt in de film een forensisch accountant die werkt voor criminele organisaties. Hij is een wiskundig genie en gebruikt zijn talenten om de frauduleuze boekhoudingen van de criminele organisaties op orde te krijgen.