The Walking Dead

Krijgt Lauren Cohans bekende The Walking Dead-personage Maggie Rhee ook haar eigen spin-off-serie? In navolging van Carol (Melissa McBride) en Daryl (Norman Reedus)?

Article continues after the ad

Nou, wie weet! "People are so hungry for our whole universe still that it’s sort of exciting because there will be spinoff possibilities…", zei Lauren deze week in Live With Kelly and Ryan. Oeps. Heeft ze teveel gezegd? "I don’t know if I’m supposed to say that yet." Dit interpreteren we als een dikke hint in de richting van een Maggie-spin-off!

Maggie in The Walking Dead

In hetzelfde interview geeft Lauren aan dat ze 'mixed feelings' heeft over het aankomende, definitieve einde van The Walking Dead in 2022. En dat snappen we ook wel: in de seizoen 10-finale, volgende week op tv, komt ze namelijk eindelijk terug. Kómt ze terug, stopt de show. Nou ja!

Jij een spin-off! En jij ook een spin-off!

De TWD-spin-offs schieten opeens als zombies uit de grond. Naast het aankomende World Beyond en de Daryl en Carol-serie, gaat Fear The Walking Dead ook lekker door. Maar dat was nog niet alles. Zo komt er ook een zogenoemde Tales of The Walking Dead-anthology-serie. Deze show duikt met losstaande afleveringen in de wereld van nieuwe en bestaande personages ná het einde van de reguliere reeks. Of er ook flashback-afleveringen komen, met daarin personages die doodgingen, weten we op dit moment nog niet.


De The Walking Dead-finale van seizoen 10 is op 5 oktober te zien bij FOX.