Kourtney Kardashian

Uh-oh! De zusjes Kardashian sloegen elkaar in seizoen 18 van Keeping Up With The Kardashians ondersteboven, en nu zegt Kourtney dat ze met de realityshow gestopt is!

Seizoen 18 van Keeping Up With The Kardashians is momenteel bezig, en de ruzie tussen de zussen Kim en Kourtney laait weer hevig op. In de aflevering van deze week zaten de Kardashians lullig tegen elkaar te doen, en in de preview van de volgende episode staan Kim en Kourtney zelfs te vechten! Dat is wel wat anders dan een voedselgevecht.

De onrust begint als Kim vindt dat iedereen zijn best moet doen om naar de Paris Fashion Week te vliegen, maar Kylie Jenner aangeeft dat het hem niet gaat worden. Kim zegt vervolgens dat zij de enige is die alles opzij zet voor haar werk, wat Kourtney weer in het verkeerde keelgat schiet. Na wat stoer gedoe staan de dames als menselijke drilpuddingen op elkaar in te slaan.

Article continues after the ad

Nu hoort een beetje ‘drama’ altijd bij Keeping Up With The Kardashians, maar nu lijkt het ook echt menens. Op Twitter geeft Kourtney aan dat ze inmiddels helemaal met de show gestopt is!

Keeping Up With The Kardashians

Kourtney Kardashian was de laatste tijd al minder te zien dan voorheen, omdat ze niet wil dat haar kinderen de hele tijd gefilmd worden. Ook deze beslissing zorgde al voor wrevel bij haar zus Kim.

Komt Kourtney nog terug? Of was dit de spreekwoordelijke druppel voor de ‘socialite’ die de laatste tijd toch al met tegenzin mee leek te doen? In Nederland staat seizoen 17 van Keeping Up With The Kardashians trouwens op Videoland.