Kopen Zonder Kijken

Vanavond gaat Martijn Krabbé - die ook al weer een nieuw programma voor zijn rekening gaat nemen - samen met zijn klus-team weer een nieuw koppeltje begeleiden in Kopen Zonder Kijken, de grote tv-hit van de maandag. En dit stel is... niet direct enthousiast wanneer ze hun nieuwe optrekje zien.

Article continues after the ad

In de aflevering van vanavond maken Job en Denise hun opwachting. Ze wonen met hun 3-jarige dochtertje Izou in een klein en knus appartement in het drukke Amsterdam-West. In de zoektocht naar hun droomhuis lopen zij tegen allerlei obstakels aan. Ook komen zij er samen niet uit. Wat doe je dan? Martijn Krabbé bellen natuurlijk!

'Dit hadden we nooit gekocht'

Euh... hebben Martijn en zijn team wel de goede keus gemaakt? Job en Denise zijn op zijn zachtst gezegd niet enthousiast wanneer ze een eerste rondje door hun nieuwe optrekje hebben gemaakt. Het koopcontract is natuurlijk al getekend dus de woning is echt van hen. Maar het is een echte opknapper. Een net woord voor een krot. "Nee", zegt Denise in een preview voor de aflevering van vanavond, "dit hadden wij nooit gekocht". Nou, dat hebben ze nu dus wel gedaan. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is dit huis één groot drama… of valt er nog iets van te maken? #KopenZonderKijken #RTL4

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op


Reddingsactie

Nou, het klusteam heeft dus genoeg te doen, als we de reacties van de twee horen. We weten op dit moment dus nog niet hoeveel centen het team nog overheeft na de aankoop. Dat blijft nog even spannend dus! Maar dat. Job en Denise het echt (nog) niet zien zitten, is wel duidelijk. Denise: "We hebben niet iets gezien waarvan we denken: oh, dit kan blijven".

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.