Kopen Zonder Kijken

Het Kopen Zonder Kijken-koppel van vorige week werd behoorlijk afgebrand door kijkers. Hopelijk zijn ze liever voor het koppel van vanavond, maar... ook deze huizenkopers zijn - in eerste instantie - niet helemaal tevreden...

Article continues after the ad

In een preview van RTL zien we hoe Jessica en Jaap voor het eerst de badkamer van hun nieuwe, nog niet verbouwde woning binnenlopen. Liever knallen ze de deur meteen weer dicht!

'Vooroorlogse badkamer'

Jessica en Jaap zijn hartstikke blij met hun 4 slaapkamers, horen we ze nog zeggen. Maar dan... dan trekken ze de deur van de badkamer open! Tum Tum Tuuuuum. "Oh jeetje!", lacht een verbaasde Jaap. "Doe maar snel dicht!" Het stel begint te lachen, al zal dat niet van blijdschap zijn. Jessica: "Oh mijn god!" Jaap: "Dit is de eerste badkamer nog voor de oorlog." Ze hadden dit nooit verwacht, zo'n gedateerde badkamer. "Die kan een museum in, dat bad!"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)


Wie zijn Jessica en Jaap?

De verhuisnood is hoog bij het koppel. Jessica, Jaap en baby Teun wonen in een benedenwoning in Den Haag. Kleine Teun slaapt in de eetkamer dus ze hebben écht meer ruimte nodig. Vanavond gaan we in de show zien wat Martijn Krabbé en het team van bouwkundige Bob Sikkes er nog van kunnen maken. Hopelijk voor Jessica en Jaap was er nog ruimte in het budget om die badkamer iets op te fluffen. We gaan het zien!

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.