kopen zonder kijken herhaling magda ronald

Zat je vanavond klaar voor een nieuwe uitzending van Kopen Zonder Kijken? In dat geval kwam je bedrogen uit… RTL koos ervoor een herhaling uit te zenden. Presentator Martijn Krabbé geeft uitleg!

'Zat er helemaal klaar voor...'

RTL heeft zich vanavond de woede van Twitterend Nederland op de hals gehaald. De vele fans zaten klaar voor een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken… maar helaas besloot men een herhaling uit te zenden! Het ging om een aflevering uit 2020, waarin Magda en Ronald te zien waren. En dat valt niet bepaald in de smaak:

Martijn Krabbé geeft uitleg

Wat heeft dit te betekenen? Waarom koos RTL 4 ervoor een herhaling van Kopen Zonder Kijken uit te zenden? Presentator Martijn Krabbé besluit om persoonlijk tekst en uitleg te geven. “Inderdaad herhaling, mensen’, schrijft hij op Twitter. “Ik denk dat RTL het niet aandurfde kostbare nieuwe afleveringen weg te spelen tegenover het Nederlands elftal.” Jammer! Martijn had die concurrentiestrijd namelijk “fluitend” aangedurfd.

Article continues after the ad

Martijn sluit zijn bericht af met de mededeling dat we volgende week gelukkig wél weer een kakelverse aflevering tegemoet mogen zijn. Geen zin om te wachten? De nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken check je al wel op Videoland.

Voor nu even terugblikken op de vorige uitzending? Bob Sikkes schoot tijdens de verbouwing dusdanig in de stress dat hij er ‘natte oksels’ van kreegen dat terwijl hij eerde nog zo streng was geweest tegen het stel in kwestie!

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandag 20.30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.