Bob Sikkes

Een tijdje terug ergerden veel kijkers zich groen en geel aan Kopen Zonder Kijken-koppel Job en Denise. De twee waren niet helemaal tevreden over de zolder van hun huis. Bouwkundige Bob Sikkes, die eerder nog zei dat 'ie teleurgesteld was, neemt het nu toch voor ze op!

Article continues after the ad

Hoewel Job en Denise heel blij waren met het eindresultaat, zorgde de zolder toch voor een nasmaakje. De ruimte was wel geïsoleerd, er kwam nieuwe bedrading, een nieuwe CV en dubbel glas, maar... Denise vond het toch een tegenvaller. "Ik had verwacht dat de zolder ook wel af zou zijn eigenlijk." Nou, twitter ontplofte natuurlijk, maar volgens Bob - toch wel een beetje de hunk van het programma - is het allemaal een beetje uit zijn verband gerukt.

Bob in Beau

De bouwkundige zat gisteren in Beau om te praten over de nationale obsessie voor woonprogramma's. Uiteraard showde Beau ook nog even het fragmentje van Job en Denise en hun zolder. "Ik neem het toch heel even voor ze op, ze zijn best wel aangepakt op internet", begint Bob. "Dat vind ik sneu want ze waren hartstikke blij met het huis. Dit stukje (hij wijst naar het beruchte fragment, red.) is wel heel erg uitvergroot."

Kopen Zonder Kijken

Niet eerlijk

Bob moet toegeven dat hij zelf ook niet... helemaal tevreden was met hun reactie op de zolder. "Heel eerlijk gezegd was ook mijn eerste reactie: 'jongens, hebben jullie geen idee wat er allemaal wel gebeurd is en hoe hard er gewerkt is?'" Ja, zo benadrukt hij nu nog maar eens, "tuurlijk weten ze dat". "Het is een beetje uit zijn verband gerukt", besluit Bob. "Ze zijn hartstikke blij met het huis."

Kopen Zonder Kijken is maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.