Fotograaf
RTL/Tom Cornelissen
Bob Sikkes

Bob Sikkes, de bekende bouwkundige uit RTL 4's kijkcijferhit Kopen Zonder Kijken, gaf in een openhartig interview in LINDA aan dat-ie een tijd terug tegen een burn-out aanhikte. Hij vertelt in hetzelfde interview ook meer over zijn grote liefde Michiel.

Article continues after the ad

Het is smullen geblazen voor fans van de charmante aannemer. En dat zijn er nogal veel. Bob stal eind vorig jaar de harten van veel twitteraars toen Kopen Zonder Kijken veranderde in een enorme lockdown-kijkcijferknaller. Maar niemand maakt kans bij 'm: Bob vormt al jaren een koppel met geschiedenisleraar Michiel. De twee ontmoetten elkaar twintig jaar geleden op Nieuwjaarsdag toen Michiel Bob op zijn schouders tikte - het was meteen love at first sight.

Bob over Michiel

"Hij corrigeert me wanneer ik tegenover anderen te ongeduldig ben. En hij trapt op de rem als ik te vaak achter elkaar ook de weekenden met werk vol plan", aldus Bob over zijn Michiel, met wie hij ook een vakantiehuis in Spanje heeft.

Trouwen

Michiel trok bij hem in, wat natuurlijk een goede zet was (check Bobs droompaleisje maar eens). Maar na elf jaar stond nog steeds alles op naam van Bob en dat kon anders: trouwen maar! En ondanks dat ze op 'saaiste dag van het jaar' trouwden, werd het "een waanzinnig mooie dag", herinnert Bob zich. "We hadden aan een lange tafel in onze woonkamer voor 33 vrienden een lunch voorbereid die van één uur ’s middags tot één uur ’s nachts duurde. Geweldig."

Check het filmpje hieronder (vanaf 1:40) om een glimp van Michiel op te vangen:


Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken? Dat kan via Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.