Zat jij je tijdens The Holiday ook zo te vergapen aan dat gigantische huis van Amanda (Cameron Diaz)? Sla dan NU je slag: dit poepchique optrekje staat te koop.

Article continues after the ad

Een enorm zwembad, tennisbaantje erbij, gigantische kamers... Mocht je nog 10 miljoen dollar hebben liggen, kan het zomaar van jou zijn. En ja, natuurlijk: dit kunnen wij nóóit betalen - hallo studieschuld! - maar dromen mag! Probeer op zijn minst een kijkavondje te scoren, dat moet toch wel lukken? Als je het nóg groter wil aanpakken, hebben we ook nog het Riverrun-kasteel uit GoT voor je in de aanbieding. 

Even zonder gekkigheid: de villa bevindt zich nu op de huizenmarkt van California. Voor wie even vergeten was hoe fabelachtig het ook al weer was, hier een opfrisser:

    

Goede deal!

Kate Winslets personage Iris had het in kerstklassieker The Holiday even goed voor elkaar. Ze switchte door een samenloop van omstandigheden (lees: mannenproblemen) van huis met de rijke Amanda. Kate belandde in de villa van haar dromen terwijl Cameron het met een idyllisch stekje moest doen - goede deal, Kate!