Arjen Lubach van Zondag met Lubach in smoking

Ook afgelopen seizoen haalde Zondag met Lubach de voorpagina’s met spraakmakende items. Zo besloot de directeur van Rumag op te stappen nadat Arjen Lubach een niet al te vleiend item over het reclamebureau had gemaakt. Kortom, Zondag met Lubach is nog altijd een programma om rekening mee te houden. Toch zou het zomaar kunnen dat het einde van ZML in zicht is. Althans, dat zou je kunnen opmaken uit een raadselachtige post op Instagram van de satiricus...
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arjen Lubach (@arjenlubach) op


Mysterieuze boodschap

Vandaag plaatste Arjen Lubach namelijk een afbeelding op het sociale netwerk die meer vragen oproept dan beantwoordt. Op de afbeelding staat de mysterieuze boodschap ‘eenentwintig augustus’. Dat is natuurlijk de releasedatum van het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach, zou je denken. Het probleem is echter dat 21 augustus dit jaar valt op een… vrijdag!

De nieuwe Van Nieuwkerk?

Zou dit dan betekenen dat Zondag met Lubach na zes jaar stopt en wordt vervangen door Vrijdag met Lubach? Of wordt er toch iets anders bedoeld? Een nieuwe theatertour, de volgende collabo met Famke Louise of… zijn debuut als de nieuwe Matthijs van Nieuwkerk in de opvolger van DWDD? Wat het ook is, zelfs buiten de seizoenen om krijgt hij het voor elkaar om het internet in zijn greep te houden. Curse you, Lubach!

Article continues after the ad