Jamie Lynn Spears

90's-kids waren al helemaal in een nostalgische mood door de terugkeer van MTV-show Cribs, maar er komt mogelijk nog een heerlijke trip down memory lane aan. Jamie Lynn Spears is ergens mee bezig met de cast van Zoey 101! Are you ready?

Article continues after the ad

Maakt de Nickelodeon-tienerserie een comeback? Zou zomaar kunnen! Jamie Lynn Spears teaset via Twitter en Instagram dat er iets staat te gebeuren met (een deel van) de originele cast.

 

Hoe? Wat? Waar?

Helaas geeft Jamie verder weinig uitleg, maar onze innerlijke tiener maakt direct een sprongetje. Krijgen we een Zoey 101-reboot? Gaan we terug naar PCA? Nemen we een duik in de huidige levens van de Zoey-sterren? "WE’RE BACK! ARE YOU READY?!", schrijft Jamie er bij. Ze tagt ook haar oud-collega's Sean Flynn (Chase Matthews), Erin Sanders (Quinn Pensky), Matthew Underwood (Logan Reese) en Chris Massey (Michael Barret), die het ook allemaal op hun eigen socials delen.

Reünie

Een tijdje terug deed de cast ook al een reünie voor een sketch in All That. Toen waren Paul Butcher (Dustin Brooks) en Kristin Herrera (Dana Cruz) er ook bij.


Hopelijk laat Jamie ons niet al te lang in spanning, want dat kan die innerlijke tiener van ons helemaal niet aan. Tot die tijd knallen we die iconische theme song maar weer aan. Op repeat!