Zach in Temptation Island 2020

Videoland-kijkers weten uiteraard al meer, maar vanavond kunnen ook de tv-volgers eindelijk zien hoe het afloopt met de veelbesproken koppeltjes en persoonlijkheden uit Temptation Island 2020. Grote vraag daarna: zit er - in tijden van corona - überhaupt wel een nieuw seizoen in het vat?

Article continues after the ad

Temptation Island draait uiteraard voor een groot deel om fysiek contact. Of ja, dat is een understatement: het draait bijna ALLEEN om fysiek contact. En met elkaar het bed induiken op 1,5 meter kan simpelweg niet. Dat hele concept van 'de ultieme relatietest' valt dan weg. Hoe nu verder?

Toekomst

Videoland laat vandaag in De Telegraaf weten dat men momenteel met man en macht aan oplossingen werkt voor volgend seizoen. Maar ook voor andere producties die naar het buitenland moeten. "Gezien de huidige versoepelingen onderzoekt RTL de mogelijkheden tot het opnemen van producties in het buitenland, waaronder Temptation Island."

Opnames

Videoland is erg hoopvol en benadrukt nog even dat het huidige seizoen goed scoort. "De combinatie van de positieve reacties van kijkers en de huidige versoepelingen, geeft ons goede hoop dat een nieuwe Videoland-versie van Temptation Island binnenkort kan worden opgenomen. Het is nog onduidelijk wanneer en onder welke voorwaarden dat precies kan. Dat wordt nu grondig onderzocht."

Einde van dit seizoen

Vanavond krijgen kijkers dan ein-de-lijk te zien hoe elk koppel er na de ultieme relatietest voor staat. Wie is er nog bij elkaar en wie niet? Er lekte al het een en ander uit en Videoland-kijkers weten het natuurlijk al, maar voor de ouderwetse tv-kijker zónder streamingabbo is het om 20:30 uur zover. Direct daarna zendt RTL 5 overigens ook het napraatprogramma Temptation Talk uit. Dan kun je even lekker bijkomen van alle drama van het uurtje ervoor.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoe vind jij dat dit gesprek gaat? 🤔 #TemptationIsland #relatieproblemen #samenofniet #vanavondoptv #RTL5

Een bericht gedeeld door Temptation Island (@temptationisland) op