Juf Ank Ilse Warringa De Luizenmoeder

Met twee succesvolle series en een heuse film leek het einde van De Luizenmoeder in zicht. Niets is echter minder waar. Jennifer Hoffman hint nu alsnog op een derde reeks.

Article continues after the ad

Grote fantasie

De hoofdrolspeelster sluit helemaal niets uit. "Ik kan me niet voorstellen dat we nee zeggen als Ilse Warringa (Juf Ank) belt met de vraag of we een volgend seizoen nog zien zitten", schemert Jennifer Hoffman door in een interview met AD. "Sterker, we hebben al flink gefantaseerd over een derde reeks." 

Geen officiële stop

Het is daarnaast ook niet opmerkelijk als Ilse Warringa met nieuwe ideeën komt. Er is namelijk nooit officieel gezegd dat De Luizenmoeder stopt. "Ik heb nooit gezegd dat we ermee gaan stoppen, vreemd dat de media dat niet aan mij vragen", liet Ilse aan diezelfde krant weten. "Want er zijn maar twee mensen die daarover gaan, en dat zijn regisseur Jan Albert de Weerd en ik. Als wij met zijn tweeën zeggen: er komt een derde seizoen, dan komt er een derde seizoen."

Creatieve brainstorm

Ilse Warringa, die we natuurlijk massaal in ons hart sloten als Juf Ank, zit zelfs nog vol ideeën: “Het schoolplein is zo’n goede doorsnede van Nederland, er valt nog zo veel te vertellen en er is momenteel zoveel aan de hand om satire over te maken, dus ik sluit niks uit.” Dus wie weet...al is het dan zonder directeur Anton.

Luizenmoeder: De Film draait vanaf 28 juli in de bioscoop. Lees hier alvast alles dat je moet weten

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.